El próximo sábado, día 19/02 estaremos en el TEATRE  PRINCIPAL de Inca en el concierto que ofrecerá la ORQUESTRA DE CAMBRA DE MALLORCA dentro de su ciclo de conciertos del 2022.

¡¡Claro que teníamos que estar!! Ni más ni menos que en un concierto con título «Star Wars, que la força t’acompanyi»… Por supuesto personajes de la saga estarán allí presentes.

Tienes más información en las redes sociales de la Orquestra de Cambra de Mallorca, como por ejemplo en su FACEBOOK .

Os ampliamos la información, ofrecida por el propio Teatre Principal de Inca en su Web: https://teatreprincipalinca.com/ca/

» Informació

J.Williams. Star Wars Suite

G.Holst. Mart

I.Stravinsky. L’Ocell de Foc: “Dansa Infernal”

Dins el món de les bandes sonores, la música de La Guerra de les Galàxies ha marcat un abans i un després. La saga de pel·lícules han creat tot un univers icònic que ha trascendit més enllà dels fans per a assentar-se dins la simbologia global dels nostres dies. La seva música és reconeguda per tots, especialment pels més joves. Abordarem la seva música així com també dos dels antecedents musicals dels que beu Williams per a recrear aquest univers fantàstic: Gustav Holst i Ígor Stravinsky.

Durant el concert es projectaran imatges de les pel·lícules i es comptarà amb un grup d’animació que il.lustrarà l’actuació.

Entrades 20€ (platea) / 15€ (amfiteatre) / 8€ menors de 14 anys / 5€ estudiants (per comprar les entrades amb la tarifa ESTUDIANT, cal verificar a Taquilles el carnet d’estudiant de les Escoles Oficials de Música).

 
Esperamos veros allí!!!